пятница, 28 июля 2017 г.

Ad Visser - Kamasutra Experience 1999

1. Kamasutra Experience: Intro - 0:28
2. Kamasutra Experience: One - 7:44
3. Kamasutra Experience: Two - 8:17
4. Kamasutra Experience: Three - 8:20
5. The Big Kamasutra Experience - 53:43

1
2
3
Nederlandse teksten die door de AVRO-leiding te controversieel bevonden werden en het programma werd op het laatste moment niet uitgezonden. In 1967 maakte hij de plaat Iek, I'm a freak & Squafreckleman comes back met de door hem opgerichte avant-garde popformatie Adjéèf The Poet.
Hij was popdichter en radiodeejay met zijn programma Superclean Dreammachine van 1968 tot 1980, en sprak daarbij met een magisch omfloerste stem.
Van 1968 tot 1972 werkte Visser bij Polygram voor de labels Island records, Vertigo en Philips.
Van 1970 tot 1985 presenteerde Visser wekelijks het populaire muziekprogramma Toppop voor AVRO-televisie. Op 22 september 1970 startte de AVRO met het uitzenden van Toppop, het popprogramma waarvan Visser vijftien jaar presentator bleef.
Voor de sector Kunst van de AVRO bedacht, produceerde en presenteerde Visser enkele televisieprogramma's rond Ton van Duinhoven en Peter Faber. Daarnaast voerde hij steeds vaker performances op, waarin technologie een belangrijke rol speelt. Zo transformeerde hij een BMW 850 tot een sensorisch gestuurd muziekinstrument. In 1992 bedacht en produceerde hij het cd album Natuurlijk Nederlands waarop Freek de Jonge en Adèle Bloemendaal over de natuur zingen.
Sinds 1980 noemt Visser zichzelf "multimedia-performer" en geeft hij optredens voor bedrijven, festivals en theaters.
In 1994 werd de eerste van een serie Brainsessions ontwikkeld; muziek die volgens Visser rechtstreeks de hersenactiviteit beïnvloedt en de bewustzijnsstaat van de luisteraar verandert.
Op Schiphol voert hij 747 Airbuzz uit, waarbij hij van een vliegtuig een muziekinstrument maakt, met medewerking van een operakoor en de sopraan Elena. In samenwerking met de universiteiten van Leiden en Utrecht ontwikkelt Visser Brainsessions For Studypower, een nieuwe vorm van Brainsessions die kennis opneemt en leren versnelt. Aansluitend hierop verschijnt de cd: Ad Visser's Brainsessions: The Special Session. Ad Visser's Kamasutra Experience komt uit, een cd met muziek en methode die het seksleven van de luisteraar/beoefenaar kan verdiepen. Ook dit album beïnvloedt volgens de maker rechtstreeks de hersenactiviteit van de luisteraar.http://nederalbums-database.blogspot.com/
Взято отсюда,потому и на их языке
Терапия  так сказать,ну иногда полезно переключиться на что то нетрадиционное↓😱😱
Иные музыкальные-терапевтические миры !
Да пишите письма,можно и деньгами
Visa QIWI Кошелек
Webmoney 121099050317